GMP & GDP Driedaagse

GMP & GDP Driedaagse

Workshop Deviatiemanagement op de GMP & GDP Driedaagse

Woensdag 5 april is het zover: de GMP & GDP Driedaagse! Zoals de naam al zegt: drie dagen vol met interessante workshops over kwaliteitsmanagement. En ook onze Diana geeft een workshop over deviatiemanagement binnen een GDP-kwaliteitsmanagementsysteem.

Wat is GDP?
GDP betekent Good Distribution Practices: een certificering voor organisaties die zich bezighouden met opslag en distributie van geneesmiddelen, zoals farmaceutische groothandels. GDP toont aan dat goede distributiepraktijken en kwaliteit bij elk aspect van de service van een bedrijf belangrijk zijn. Een verplicht onderdeel van dit systeem is het signaleren, registreren en afhandelen van deviaties. De implementatie van zo’n systeem moet vooral praktisch, uitvoerbaar en beheersbaar zijn.

Waar gaat het over?
Tijdens deze workshop van een uur vertelt Diana over de ins- en outs op het gebied van deviatiemanagement binnen een GDP-kwaliteitssysteem. Er komen verschillende onderdelen aan bod zoals welke principes en technieken toegepast kunnen worden en hoe deviatiestress kan worden voorkomen.

Wanneer?
De GMP & GDP Driedaagse gaat op 5 april van start en eindigt op 7 april. Elke dag worden op vaste tijdstippen verschillende workshops gegeven. Als deelnemer maak je je eigen programma door je in te schrijven op verschillende workshops. Diana spreekt op woensdag 5 april van 11.30uur tot 12.30uur.

Inschrijven?
Dit kan via de website GMP-Driedaagse.