Onze partners

Onze partners

 

 

iWorkx levert een concept om het gedachtegoed van ‘continu verbeteren’ en ‘altijd compliant te zijn’ te verankeren in organisaties. Ter ondersteuning van dit concept levert iWorkx bewezen software oplossingen, zoals Blueprint, het Veiligheidsplan en communicatie apps. Doel is dat eigenaarschap van iWorkx in de organisatie zelf komt te liggen en op alle niveaus daarin verankerd is.

Meer informatie over iWorkx vindt u hier: www.iworkx.nl

 

SmileLogo

Onze partner Smile heeft bijna 20 jaar ervaring in het inzetten van software als katalysator voor het optimaliseren van de service aan klanten en het verbeteren van kwaliteit en veiligheid. De software van Smile is een effectief instrument om bijvoorbeeld het auditproces te vereenvoudigen en auditresultaten snel om te zetten in waardevolle verbetertrajecten. Deze software gebruiken wij dan ook voor onze quickscan “het nieuwe auditen”.

Meer informatie over Smile vindt u hier: www.smile.nl

 

pageLogo

Work-on is dé specialist in het bemiddelen van hoogopgeleide studenten, starters en young professionals. Deze talenten worden tijdens hun studie persoonlijk door ‘Talent Coaches’ begeleid waardoor zij hen als geen ander kennen. SAM Kwaliteit werkt samen met Work-on zodat indien mogelijk onze adviseurs ondersteund worden door hoogopgeleide studenten. Hierdoor krijgen de studenten een mooie ervaring en is onze klant voordeliger uit.

Meer informatie over Work-on vindt u hier: www.work-on.nl