Jacqueline Blaauw

Jacqueline Blaauw

Ik geloof in de kracht van kwaliteitsmanagement, in degelijk implementeren, structureren, borgen en continu verbeteren. Door beheersen en borgen van de kwaliteit van uw processen wordt uw organisatie effectiever. Daarnaast maakt een hogere ‘first-time right’ en een proces dat gewoon lekker loopt dat medewerkers met meer plezier hun werk doen.
Mijn passie voor het vak maakt dat ik inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring heb met kwaliteitsmanagement en auditing.
Het succes van kwaliteitsmanagement valt of staat met betrokkenheid. Van medewerkers en management aan uw zijde maar zeker ook van ons. Het liefst zet ik mijn betrokkenheid, vaardigheden en enthousiasme door het uitvoeren van audits en het opleiden en coachen van mensen.

In 1994 ben ik afgestudeerd als letterkundige. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in het boekenvak ben ik als adviseur kwaliteit en processen aan de slag gegaan bij Cap Gemini. Sinds 2005 werk ik met veel plezier voor SAM Kwaliteit. Een meer persoonlijke noot: Ik woon met mijn man in Utrecht . Mijn enthousiasme en energie besteed ik graag aan SAM Kwaliteit, gezellige avonden met vrienden (met een biertje op het terras of met een mooie maaltijd), sporten en lezen. Daarnaast ga ik graag op pad en dat kan variëren van een stedentripje in Nederland tot een lange reis om de cultuur en schoonheid van andere continenten te ontdekken.

Voor informatie over de door mij uitgevoerde opdrachten kijkt u op:

View Jacqueline Marschalk's profile on LinkedIn 

E-mail: jblaauw@sam-kwaliteit.nl