Over ons

Over ons

SAM Kwaliteit maakt gebruik van een compact netwerk van eigen personeel  en zzp’ers.  Onze mensen hebben een aantal gemeenschappelijke eigenschappen zoals realisme, resultaatgerichtheid en pragmatisme en hun aanpak leidt veelal op korte termijn tot concrete resultaten.

De matchmakers van SAM Kwaliteit hebben hun sporen in het vakgebied verdiend en zijn bekend met de specifieke eisen van de verschillende sectoren waarin SAM Kwaliteit werkzaam is.  Hun jarenlange ervaring gebruiken zij om de match te maken tussen een opdracht en de meest geschikte kandidaat.

De crux van een succesvolle opdracht zit in de match tussen de klantvraag en de persoon die de opdracht gaat uitvoeren. Door een goede intake achterhalen wij de exacte vraag van de (eind)klant (business owner) en adviseren wij vervolgens de beste oplossing. Anders dan generieke organisatie-adviesbureaus/detacheerders maken wij de match niet alleen op basis van een algemene “HR aanpak” maar juist ook vanuit onze eigen vakinhoudelijke- en sectorkennis. Daar waar het gebruikelijk is dat de toets op vakmanschap pas in een laat stadium van de procedure door de (eind)klant wordt uitgevoerd, doen wij dit nu bij de eerste stap in het selectieproces. Kandidaten hebben dus gegarandeerd de vakkennis en vaardigheden in huis om de opdracht tot een succes te maken.

En ‘last but not least’ wij zijn naar alle partijen volledig transparant t.a.v. onze fee. Deze is significant lager dan gebruikelijk in de sector en bovendien werken wij niet met een concurrentiebeding. Verder bieden wij ook Sr/Mdr/Jr constructies aan, waardoor adviseurs de dingen blijven doen waar ze goed in zijn en die ze leuk vinden en u als klant niet te veel betaalt voor activiteiten die ook door een junior adviseur kunnen worden uitgevoerd.

Op dit moment zijn Jacqueline Blaauw (Marschalk) en Roland Blaauw de drijvende kracht achter en de matchmakers van SAM Kwaliteit.