Diensten

Diensten

SAM Kwaliteit levert diensten op het gebied van kwaliteitsmanagement, certificering en projectbeheersing. Wij helpen organisaties bij het behalen van een ISO certificaat (bijvoorbeeld ISO 9001:2015, 14001 of 27001 ), detacheren kwaliteitsadviseurs voor grote projecten en begeleiden u bijvoorbeeld bij interne audits. Dit kan zowel in een adviserende rol als in een hands-on rol zijn.

Wij helpen u graag bij het formuleren van de juiste vraag, zodat het doel dat u voor ogen heeft ook bereikt wordt. In onze aanpak stellen wij de doelstellingen van uw organisatie centraal, verbetering op de lange termijn is alleen succesvol als veranderingen degelijk geïmplementeerd zijn, met een aanpak die past bij u en uw medewerkers.
Wij borgen onze kwaliteit door te investeren in ons team met opleiding en intervisie, door steeds de juiste adviseur op de juiste plek in te zetten, door kritisch te kijken naar resultaten van ons werk.

Contact
Bent u op zoek naar advies of ondersteuning op het gebied van kwaliteitsmanagement, certificering of projectbeheersing dan zijn wij u graag van dienst. Neem dan contact op met Roland Blaauw (rjblaauw@sam-kwaliteit.nl, 06-43029595). Wij komen vrijblijvend bij u langs om samen de aanpak af te stemmen op uw vraag.