Branches

Branches

SAM Kwaliteit adviseert en ondersteunt organisaties in verschillende branches. Het is onze overtuiging dat sectorkennis en -ervaring ondergeschikt is aan de kennis en vaardigheden die bij het vak horen. Deze overtuiging wordt gedeeld door de meeste kwaliteitsmanagers. Zo heeft bijvoorbeeld een van onze senior adviseurs in de afgelopen 15 jaar zeer succesvol opdrachten vervuld bij een enorme diversiteit aan bedrijven; banken, verzekeraars, lokale overheden, rijksoverheid, de politie, zorginstellingen, een energiebedrijf en de spoorsector. Juist deze brede ervaring blijkt uitgesproken voordelen met zich mee te brengen in iedere nieuwe opdracht.

Als u zaken grondig wilt veranderen en uw organisatie het op geheel andere wijze moet/wilt gaan doen, heeft het juist een enorme toegevoegde waarde om adviseurs te betrekken die in diverse branches werkzaam zijn geweest. Zij kunnen de best practises uit andere branches, die voor uw organisatie nieuw kunnen zijn, bij u toe te passen! De echte kennis van de branche en uw bedrijf ligt namelijk bij u en uw medewerkers! Die kennis ontsluiten en gebruiken is dan natuurlijk ook een ‘must’ en altijd een onderdeel van de werkzaamheden van de adviseur. Dat is vakmanschap!

Desalniettemin heeft de combinatie van kennis en ervaring binnen een sector, aangevuld met de juiste kennis en vaardigheden die bij het vak horen, vaak de voorkeur. Uiteraard hebben wij adviseurs met kennis en ervaring in uw sector.

Contact
Heeft uw organisatie behoefte aan advies van een kwaliteitsmanager? Neem dan contact op met Jacqueline Blaauw (jblaauw@sam-kwaliteit.nl, 06-212643441) om te bespreken wat SAM Kwaliteit voor u kan betekenen.