Sjors aan het woord

Sjors aan het woord

Bij SAM Kwaliteit werken én gedetacheerd worden bij Rijkswaterstaat? Dit is van toepassing op Sjors en vandaag vertellen wij iets over hem.

Als Adviseur Projectbeheersing is Sjors gedetacheerd bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland. Hij werkt aan het project de verbreding van de N35 Zwolle-Wijthmen. Sjors heeft verschillende werkzaamheden; het schrijven van het projectplan, personele capaciteit, het verzorgen van rapportages en nog vele andere uitdagende dingen. Binnen het project is hij verantwoordelijk voor de interne kwaliteitsborging.

Flexibel werken wordt bij Rijkswaterstaat gestimuleerd. Het komt dan dus voor dat Sjors thuis kan werken, maar hij zit dan liever gezellig op het kantoor van SAM Kwaliteit. Op deze manier ziet hij ook zijn SAM-collega’s en verricht hij ook werkzaamheden voor SAM Kwaliteit. Voordat Sjors bij ons kwam werken, werkte hij voor een groot detacheringsbedrijf. Er is een groot verschil tussen beide bedrijven. Sjors vindt het prettig dat bij ons alles in gezamenlijkheid tot stand komt en de gedeelde verantwoordelijkheid die hier bij hoort.

Meer weten over Sjors? Lees dan hier verder…