SAM’s 2e Strategiedag

SAM’s 2e Strategiedag

De core business van SAM Kwaliteit is het continu verbeteren van de kwaliteit binnen een bedrijf. Uiteraard adviseert SAM hier niet alleen over, maar neemt dit zelf ook serieus!

Afgelopen donderdag hebben wij (alle SAM-mers) alweer de tweede SAM Strategiedag gehouden. Op een mooie locatie, hartje Utrecht, in de Gulden Vlies Kamer van het Grand Hotel Karel V, hebben we samen teruggeblikt op het afgelopen jaar, op alles wat is goed gegaan en wat beter kan. Met de verbeterpunten gaan we komende periode allemaal aan de slag.

Doel van de dag was om met elkaar van gedachte te wisselen over de strategie en mogelijke speerpunten voor 2016. Een aantal speerpunten van afgelopen jaar zijn succesvol gebleken dus die gaan wij verder uitbouwen. Daarnaast hebben wij mooie nieuwe plannen die we komende tijd verder gaan uitwerken.

Bij het programma-onderdeel  “Als ik de baas van SAM was…” kreeg iedereen de gelegenheid om vrijelijk te filosoferen over de gang van zaken binnen ons bureau. Ook daaruit kwamen leuke ideeën voor het nieuwe jaar.

Het was weer een ontzettend gezellige dag die uiteraard in SAM-stijl afgesloten werd met een heerlijk diner!