Nieuwe vissen…

Nieuwe vissen…

  • Zoekt u goede kwaliteitsprofessionals voor uw organisatie in de Life Science sector?
  • Krijgt u deze vacatures moeilijk ingevuld?
  • Ervaart u dat de spoeling dun is, waardoor het lastig is de juiste professional te vinden?
  • Heeft dit ongewenst effect op de werkdruk?

SAM Kwaliteit biedt een structurele oplossing: Intersectorale arbeidsmobiliteit! Wij werven en selecteren ervaren kwaliteitsprofessionals uit een andere sector en leiden ze voor u op conform de eisen en de behoefte van uw bedrijf. Hiermee vullen wij samen met u structureel het tekort aan kwaliteitsprofessionals aan. Meer vissen voor de vijver…

Intersectorale arbeidsmobiliteit
SAM Kwaliteit heeft het concept ‘’intersectorale arbeidsmobiliteit’’ ontwikkeld. Kandidaten komen uit een andere sector dan de Life Science, maar hebben in hun opleiding of ervaring wel raakvlakken met bijvoorbeeld een laboratoriumomgeving.
Wij selecteren ervaren kwaliteitsprofessionals met de juiste houding en vaardigheden voor uw bedrijf. Houding en vaardigheden zijn de kritische elementen die bij mensen het minst beïnvloedbaar zijn (veel minder dan kennis).
Deze consultants worden door SAM Kwaliteit bijgeschoold op de normen en eisen die uw organisatie stelt, bijvoorbeeld op het gebied van GMP, GDP, en gecoacht door inhouds-deskundigen om de benodigde kennis op gewenst niveau te brengen.
Vervolgens bieden wij on-the-job begeleiding van een ervaren consultant. Deze trekt zich gedurende de opdracht steeds meer terug en de ’junior’ consultant werkt meer en meer zelfstandig. Indien gewenst kunt u met de consultant vervolgens een dienstverband aangaan.U kunt op deze wijze zonder verplichting tot dienstverband kennismaken met een potentiële nieuwe medewerker.

Beproefd concept
Intersectorale arbeidsmobiliteit wordt in veel sectoren met succes toegepast en SAM Kwaliteit past dit concept sinds 2015 met succes toe in de farmaceutische industrie.

Meer informatie
Heeft u interesse in intersectorale arbeidsmobiliteit en bent u nieuwsgierig geworden naar onze aanpak? Wij vertellen u graag over onze ervaringen en kijken met u naar de mogelijkheden om de goede kwaliteitsprofessionals te vinden voor uw organisatie. Contactpersoon: Diana de Rijk (dderijk@sam-kwaliteit.nl, 06 42481064).