Het Nationaal Kwaliteitscongres

Het Nationaal Kwaliteitscongres

Afgelopen donderdag was de 20editie van het Nationaal Kwaliteitscongres in Burgers Zoo, een dag waarin allerlei inhoudelijke en inspirerende lezingen en workshops zijn gehouden op het gebied van kwaliteitsmanagement. Sprekers als Jan Jonker, Teun Hardjono en Joseph Oubelkas hebben hun verhaal gehouden. Alle vroege vogels konden met Eric Blok een inspiratiewandeling maken door Burgers Zoo.

Ook SAM Kwaliteit stond er met een stand. Ons doel was om de congresgangers te informeren over de voordelen die ontstaan door combineren van LEAN met ISO 9001:2015. In een praktijksessie heeft Roland onze kijk op dit thema toegelicht. Aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden nam hij de zaal mee in het thema “LEAN ISO 9001: van een last in de kast naar een systeem dat bij u past”.  De praktijksessie was een voorproefje op onze Masterclass LEAN ISO 9001 (16 juni a.s. in Utrecht) waarin dit thema verder wordt uitgediept.

Tijdens de pauze stond er een heerlijke lunch klaar, waar elke bezoeker (en standhouder) heerlijk van genoten heeft. Na de lunch stonden er weer nieuwe sprekers op het menu met interessante verhalen.

Aan het eind van de dag stond Erik Blok weer klaar om de dag af te sluiten met een inspiratiewandeling. Het was een inspirerend congres en een erg geslaagde dag!