Evenementenagenda

Evenementenagenda

Activiteiten m.b.t. kwaliteitsmanagement

Ook dit jaar komen er weer interessante bijeenkomsten voorbij m.b.t. kwaliteitsmanagement. Hieronder een tweetal bijeenkomsten ter inspiratie in de maand februari.

16 februari: Kwaliteitsverbetering, hoe maken we het leuk?

Vanuit het concept van ‘Soft power’ van Joseph Nye worden deze avond de best practices besproken waarbij medewerkers succesvol zijn betrokken bij verbeterprojecten. Er wordt geoefend om met eenvoudige tools de aantrekkingskracht van een kwaliteitsproject te verhogen. De spreker van deze avond is Elize Hulscher (organisatie- en kwaliteitsadviseur).

Klik hier voor meer informatie.

19 februari: Informatiebijeenkomst Toepassing Statistische Methoden

NEN organiseert op vrijdag 19 februari een informatiebijeenkomst waar onderwerpen centraal staan als: Voldoet mijn product aan kwaliteitseisen? Hoe kan ik mijn processen efficiënter maken? Sluit mijn product aan bij de wensen van de klant of andere stakeholders?

Meer weten over het programma? Klik dan hier om u in te schrijven.

Wilt u weten of uw organisatie en/of producten voldoen aan de kwaliteitseisen of heeft u een ander vraagstuk die te maken heeft met kwaliteitsmanagement? Neem dan contact met ons op via Roland Blaauw (rjblaauw@sam-kwaliteit.nl of 06 4302 95 95)