10 jaar SAM Kwaliteit!

10 jaar SAM Kwaliteit!

Vandaag bestaat SAM Kwaliteit precies 10 jaar! 10 jaar met daarin een enorme diversiteit aan opdrachten en opdrachtgevers: van kwaliteitsmanagement in infrastructurele projecten tot begeleiding van ISO-certificeringstrajecten bij diverse organisaties en van lesgeven in kwaliteitsmanagement tot het uitvoeren van audits.

In 10 jaar is er veel veranderd. Wat gebleven is, is het geloof in de kracht en toegevoegde waarde van pragmatisch kwaliteitsmanagement. Want hoewel de opdrachten steeds weer heel anders waren, is er wel één rode draad: kwaliteitsmanagement: de goede dingen goed doen!

SAM Kwaliteit heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een volwassen adviesbureau. Onze medewerkers, aangevuld met een kernteam van zelfstandig adviseurs, bieden advies en ondersteuning en ontwikkelen instrumenten die eenvoudig toepasbaar en effectief zijn voor klanten met vraagstukken op het gebied van kwaliteitsmanagement.

SAM Kwaliteit zou niet bestaan zonder alle opdrachtgevers die vertrouwen in ons hadden en met wie wij hebben samengewerkt in de afgelopen tien jaar; grote en kleinere opdrachten, meestal erg druk en met te snel naderende deadlines en zonder uitzondering nieuw en boeiend. In die 10 jaar zijn met een groot aantal klanten duurzame relaties opgebouwd die vaak leidden tot hernieuwde kennismaking en herhaalopdrachten. Iedere ondernemer kan vertellen hoe ontzettend waardevol dat is en wij van SAM Kwaliteit zijn dankbaar voor die langdurige contacten, want daaruit spreekt de waardering van de klant.

Mede dankzij onze klanten vieren wij daarom deze week een feestje en gaan daarna verder met de ontwikkeling van onze dienstverlening: de komende periode staat natuurlijk in het teken van de nieuwe ISO 9001:2015 norm.

Hartelijke groeten, namens het team van SAM Kwaliteit.
Jacqueline Blaauw (Marschalk)

SAM Kwaliteit 10 jaar!