Masterclass LEAN ISO 9001

Masterclass LEAN ISO 9001

Heeft u behoefte om de krachtige combinatie van ISO 9001:2015 en LEAN management geïntegreerd in uw organisatie toe te passen? Moet uw organisatie in de komende tijd over van de ISO 9001:2008 (een last in uw kast?) naar de nieuwe ISO 9001:2015? Dit is hét moment, kom naar onze Masterclass en maak van de last een systeem dat bij u past!

Onze ervaring
Wij hebben de overtuiging en ervaring dat er bij ISO 9001 altijd sprake moet zijn van LEAN ISO 9001. Hierbij voldoet uw kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) aan LEAN criteria maar vooral maakt LEAN management integraal onderdeel uit van uw KMS.
U voorkomt zo sub-optimalisatie van processen door LEAN, borgt duurzame en effectieve toepassing van LEAN en blijft focus houden op de juiste (bedrijfs)doelstellingen. Hiermee heeft u een kwaliteitsmanagementsysteem in handen dat daadwerkelijk efficiënt en effectief bijdraagt aan de ontwikkeling en rendabiliteit van uw organisatie.

Wij vinden de nieuwe ISO 9001 een krachtig model voor het adequaat inrichten van uw organisatie. Mede door de noodzakelijke omschakeling van de ISO 9001:2008 norm naar ISO 9001:2015 is dit HET moment om uw kennis te verrijken in de Masterclass LEAN ISO 9001 van SAM Kwaliteit! Een eerste stap naar LEAN ISO 9001 binnen uw organisatie.

Uw ervaring
Aan het begin van de Masterclass inventariseren wij de behoefte aan een korte toelichting op de nieuwe norm of LEAN. Ook tijdens de Masterclass kunnen wij inhoudelijk het programma op elementen aanpassen. Van u verwachten wij echter wel dat u enige kennis heeft van ISO 9001.

Invulling Masterclass
Wij beloven u geen gouden bergen; in deze Masterclass leert u niet de houding, vaardigheden en alle kennis die nodig zijn voor het ontwikkelen en implementeren van LEAN ISO 9001 in uw organisatie. Wel krijgt u zicht op de toegevoegde waarde van deze benadering, krijgt u prachtige voorbeelden te zien van een concrete invulling van LEAN ISO 9001 en laten wij experts én ‘gebruikers’ aan het woord met interessante verhalen over LEAN ontwikkelde KMS-en. Aan bod komen in ieder geval de elementen ‘wat is een LEAN managementsysteem?’, ‘hoe veranker je LEAN in een ISO-certificeerbaar systeem?’ en ‘hoe kijk je in 2020 terug op een succesvol LEAN ISO traject?’.
Uiteraard schetsen wij u een beeld van wat u te doen staat als u uw organisatie ook wilt voorzien van een efficiënt en effectief kwaliteitsmanagementsysteem, waarvan procesoptimalisatie met LEAN management een integraal onderdeel is.

Datum en tijd
De eerste Masterclass vindt plaats op 16 juni van 13.30 tot 17.30 uur  in Utrecht. Aansluitend is er gelegenheid om na te praten tot 18.00 uur. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje. U kunt zich inschrijven via het formulier hieronder. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk ook altijd even bellen (Roland Blaauw, 06 4302 95 95).

Investering
Waardebepaling achteraf. U kent de wereld van trainingen en Masterclasses vast. U weet wat u ongeveer kunt verwachten voor een bepaald bedrag. Wij doen het anders, u bepaalt wat deze masterclass u waard is! U geeft na afloop aan wat u wilt betalen en wij sturen u vervolgens een factuur conform dat bedrag. Zo weten wij wat onze Masterclass u waard is en betaalt u conform een bekend Zeeuws uitgangspunt; “geen cent te veel”.  Indien u de voorkeur geeft aan absolute duidelijkheid over de kosten voorafgaande aan de Masterclass dan factureren wij u € 150 (excl. BTW) bij de definitieve inschrijving.

 

  Masterclass LEAN ISO 9001

  Vul hieronder uw gegevens in zodat wij contact met u op kunnen nemen voor de definitieve inschrijving.

  • Uw naam (verplicht)

  • Uw email (verplicht)

  • Bedrijf (verplicht)

  • Telefoon