Schrijf je nú in!

Schrijf je nú in!

Op 16 juni vindt onze Masterclass LEAN ISO 9001:2015 plaats. In een dagdeel laten wij aan de hand van prachtige voorbeelden een concrete invulling van de combinatie van LEAN en ISO 9001 zien. De masterclass wordt gegeven door adviseurs met jarenlange ervaring in proces- en kwaliteitsmanagement. Uiteraard laten wij ook één van onze klanten aan het woord die LEAN ISO geïmplementeerd heeft in de organisatie.

Dagvoorzitter
Onze Masterclass wordt begeleid door dagvoorzitter Gert-Jan Jansen; hij helpt ons om het hoogst haalbare rendement uit de Masterclass te halen. Zijn filosofie is sessierendement= openheid x focus. 

Wat staat er op het programma?
Vanaf 13.30 uur zijn de deelnemers van harte welkom op het Hoogeland in Utrecht. Om 14.00 uur gaat de Masterclass van start. Aan de hand van een afwisselend programma komen onderwerpen aan bod als “LEAN en ISO in 5 minuten” waarin we het geheugen van onze deelnemers opfrissen. Maar natuurlijk komen ook gebruikers van LEAN ISO 9001:2015 hun verhaal en ervaringen delen. Het is onze intentie om de Masterclass zo interactief mogelijk te maken. Input van deelnemers heeft veelal een toegevoegde waarde. De Masterclass wordt afgesloten met een borrel waarbij de mogelijkheid bestaat om met elkaar en met de sprekers na te praten.

Praktisch
Wanneer:           16 juni 2016
Waar:                   Het Hoogeland in Utrecht aan de Museumlaan
Kosten:                Waardebepaling achteraf of € 150
Hoe laat:

13.30 uur            Inloop
14.00 uur            Start Masterclass
15.30 uur            Pauze
17.30 uur            Afsluiting + borrel tot 18.00 uur

Schrijf je in!
Toe aan de overstap van ISO 9001:2008 naar LEAN ISO 9001:2015? Schrijf je dan in voor onze Masterclass en ontdek wat de toegevoegde waarde is van onze benadering! Maak van uw last in de kast (ISO 9001:2008), een lust! Inschrijven kan het aanvraagformulier in te vullen. Liever iets meer lezen voordat u zich inschrijft? Dat kan hier!

Nieuwsgierig?
Op 26 mei geven wij een workshop op het Nationaal Kwaliteitscongres (11.35 uur en 12.35 uur). Hier krijgen deelnemers een voorproefje van de Masterclass. Meer informatie is te vinden op de website van het Nationaal Kwaliteitscongres.

  Masterclass LEAN ISO 9001

  Vul hieronder uw gegevens in zodat wij contact met u op kunnen nemen voor de definitieve inschrijving.

  • Uw naam (verplicht)

  • Uw email (verplicht)

  • Bedrijf (verplicht)

  • Telefoon