Food

Food

De vraag naar experts op gebied van kwaliteitsmanagement in de food industrie groeit nog steeds. SAM Kwaliteit is gestart met een innovatief programma om het tekort aan gekwalificeerde mensen te reduceren.

Onze aanpak

  • Werving en selectie van mensen met de juiste vaardigheden en / of ervaring.
  • Opleidingen en trainingen gericht op de hiaten in kennis en ervaring, waarmee kandidaten aansluiten bij de actuele behoeften van de markt.
  • Begeleiding op de werkvloer door middel van coaching of leermeester – gezel constructies.

Hoe doen we dat?

Werving en selectie
SAM Kwaliteit onderhoudt intensief contact met partijen in de sector. Daardoor kennen wij de actuele  eisen en wensen van onze klanten.  Wij vertalen de klantvraag naar passende functieprofielen en bijbehorende eisen t.a.v. kennis, competenties en ervaring. Op basis daarvan zoeken wij de passende kandidaat voor de opdracht of vacature.

Opleiden
Samen met een netwerk van ervaren kwaliteitsmanagers en -adviseurs in de voedselindustrie ontwikkelen wij opleidingen die nauw aansluiten bij de behoefte van de sector.

Wij leiden mensen met jarenlange ervaring in de food op tot kwaliteitsmanager. Omgekeerd bieden wij ervaren kwaliteitsmanagers een opleiding aan, waarna zij met de juiste kennis van de sector en de daarin gehanteerde normen en methoden in de food aan de slag kunnen.

Ervaren kwaliteitsmanagers met de juiste achtergrond en skills (denk aan mensen met een achtergrond in de chemie of een laboratorium) maar met minder ervaring in de food brengen wij met behulp van een opleiding en training-on-the-job op het juiste niveau.

Begeleiding op de werkvloer
Wij verzorgen daarbij de benodigde mentoring / coaching / training on the job. Zo leren onze mensen het vak in de praktijk. Onze klant betaald daarvoor uiteraard een gereduceerd tarief. Door inzet van senior adviseur tezamen met medior of junior adviseur breiden wij het netwerk van ervaren kwaliteitsmanagers met de juiste sector-ervaring uit.

Contact
Bent u op zoek naar een deskundige op gebied van kwaliteitsmanagement of -advies of heeft u ervaring in de Food en lijkt het u interessant om u echt te verdiepen in kwaliteitsmanagement, dan kunt u contact opnemen met Roland Blaauw (rjblaauw@sam-kwaliteit.nl, 06 43029595) om de mogelijkheden te bespreken.